VSO 4B

Michael

De laatste week van september stond in het teken van het Michaelsfeest. Dat begon al op maandag, toen alle materialen voor de draak naar het pauzeveld moesten worden getransporteerd. Dat bleek nog een hele puzzel!
 
Gelukkig kwamen alles toch op de goede plek en kon het grote timmeren beginnen.Uit alle klassen waren er leerlingen die spontaan kwamen meehelpen. Zelfs al hadden sommigen uit de lagere klassen nog nooit een zaag in handen gehad!Intussen werd er in VSO 4 gewerkt aan de kop van de draak. Dinsdagmiddag was het zover dat we het resultaat mochten komen bewonderen.En op woensdag hebben we de kop op het lijf gepast en was de draak af!

Donderdag was er in verschillende klassen eerst nog een Michaelslunch, met natuurlijk de vertrouwde zelfgemaakte pompoensoep. Maar daarna ging iedereen naar buiten voor de strijd met de draak. En het weer werkte gelukkig mee. Erica speelde de prinses die door de draak verslonden dreigde te worden. Maar Steven en Furkan, die dit jaar ridder mochten zijn, lieten dat niet gebeuren en zorgden er met hun fakkels voor dat de woeste draak door vuur en vlammen werd verzwolgen.
Namens het team,
Edwin