VSO 4A

Februari 2021 In januari en februari hebben we weer veel gedaan in 4A. We hebben oliebollen gebakken, sneeuwballen gegooid, heel veel verjaardagen gevierd, de hond van Berry in de klas gehad, een masker gemaakt van Glenn zijn gezicht, mooie Valentijnskaarsen gemaakt, brood gebakken boven een vuurtje, carnaval gevierd, les gehad over de oceaan en natuurlijk erg veel plezier gehad met elkaar. 


In de week voor de krokusvakantie namen we afscheid van Yarno en Senna. Yarno zou vorig schooljaar eigenlijk al van school gaan, maar kon i.v.m. Corona niet terecht op zijn werkplek. Voor ons fijn, want zo konden wij nog een aantal maanden van Yarno genieten. Senna is verhuisd naar Zeeland en gaat daar een nieuw avontuur tegemoet. Jammer dat we haar vrolijkheid moeten missen, maar ze gaat het vast heel goed krijgen in Zeeland. Yarno en Senna, we wensen jullie veel geluk! December 2020

We hebben zelf sushi gemaakt. 

Het was een feest om dat met elkaar te doen en het is ook zeer goed gelukt. Daarna mocht iedereen proeven en genieten. Heerlijk!


Sinterklaas

Wat hebben we een leuke Sinterklaasviering gehad. We hadden fantastische surprises, mooie gedichten en de sfeer was erg gezellig. Naar elkaar luisteren en met elkaar lachen en kletsen, dat kunnen we in klas 4A erg goed!

Oktober 2020

In klas 4A gaan alle leerlingen buiten school (externe) stage lopen. Ze worden voorbereid op het leven na school. Ze krijgen op school dan ook veel praktijkvakken, zoals Zorg en Welzijn, KHC (koken, horeca en catering) en Groen. De afgelopen periode hebben we in 4A een project over het oude Egypte gehad. We hebben veel geleerd over de geschiedenis, onze naam in hiërogliefen getekend en mooie scarabeeën gemaakt van klei en glazuur. Verder houden we in 4A van koken, klussen, creatieve lessen en gaan we er graag samen op uit.