VSO 4A

Schooljaar 2021-2022 Juli 2022

Wij hadden drukke weken in VSO 4A: fietsdriedaagse, zomerfeest, schoolreisje, afzwemmen, diploma uitreiking….. wat een leuke dagen om het jaar mee af te sluiten.

De foto is van de fietsdriedaagse. We hadden heerlijk weer en hebben elke dag ruim 20 km gefietst! Super sportief en ook heel gezellig. Waar zijn we heen gegaan? We zijn op donderdag bij de vliegbasis in Soesterberg geweest, waar we o.a. over de stormbaan gingen. Vrijdag zijn we bij Kraaybeekerhof geweest in Driebergen, waar we heerlijk konden chillen in het mooie park. Daar hebben we lekkere biologische kersen gegeten en ook nog een ijsje. Genieten hoor!

April 2022

De leerlingen van 4A hebben samen met de andere leerlingen uit de A-stroom geld opgehaald voor Oekraine. Bij elkaar ruim 350 euro. Het geld gaat naar Stichting OeKU. Zij helpen jongeren met een beperking in Oekraïne. https://oeku.wordpress.com/

Alle leerlingen hebben zich fantastisch ingezet en ze hebben ervaren hoe goed het voelt om iets voor anderen te doen. We hebben o.a. flessen opgehaald in de buurt en die ingeleverd bij de supermarkt. Verder hebben we sleutelhangers en kaarsen verkocht. Een mooi project! December 2021 We hebben dit jaar weer een hele leuke Sintviering gehad in de klas. De leerlingen hebben allemaal een surprise gemaakt en er waren ook hele mooie gedichten bij. Veel surprises waren echte kunstwerken geworden. Superknap! De juffen en meester kregen vieze surprises waar we met zijn allen hard om gelachen hebben. Natte modder bladeren, pudding en een smeersel van lijm/ stroop/ ketchup… heerlijk ;) Met ons eigen gebakken lekkers erbij was het een gezellige en geslaagde dag! Oktober 2021

Werkweek VSO 4A

In VSO 4A gingen we in de derde lesweek meteen gezellig op kamp.  

Heerlijk dat het eindelijk weer kon! Voor veel leerlingen ook wel spannend… vier dagen van huis. Maar we hebben het super gehad met elkaar.

We pakten onze spullen in, namen onze mascotte PANDA mee en stapten in de busjes en auto.

Op weg naar Friesland.

Het was zeer gezellig en we hadden een leuk programma:

- uitkijken over de Waddenzee

- bezoeken van de AquaZoo

- wandelen in de kwelder, waar je ook heeeeel vies van kan worden ;)

- meedoen aan een spannende dropping… voor wie durft!

- werken op een boerderij

- shoppen in Dokkum

- genieten van een swingende bonte avond 

- spelletjes spelen

- corveedienst in de keuken, waar we heerlijk gekookt hebben, met op de laatste avond een lekkere BBQ.

Wat een fijn begin van dit schooljaar & wat een leuke groep leerlingen bij elkaar!