VSO 4A

Senna schrijft: Ik wil met ouderen, spelletje doen, eten geven, bed opmaken, korst van het brood afhalen, koken, avondeten geven, ochtendeten geven, middageten geven, samen wandelen.


Annika is zich aan het oriënteren, ze wil graag stage lopen op een manege want ze wil meer leren van paardenverzorging. 


Senna W gaat komende week stage lopen bij de manege Lis Hartel. Ze hoopt dat ze paarden mag helpen en de teugels mag vasthouden. Ook hoopt ze dat haar collega’s aardig zijn. 


Jordy heeft een interne stage, “bij Mariëtte. Hij leert schoonmaken en vindt dat gezellig. 


Frederique wil naar Wijk bij Duurstede, mokken bewerken en versieren. Binnenkort gaat ze beginnen


Patea loopt stage bij een hovenier, hij heeft al straten gelegd en gesnoeid, met veel plezier. Zijn collega’s zijn heel aardig. 


Jayne loopt stage in de stal van Berkin in Groenekan, ze moet onder andere de stal uitmesten en de paarden uit de wei halen. Het is hard werken en ze wordt er wel moe van. Soms is het druk met de collega’s maar ze zijn lief en behulpzaam. 


Bouchra schrijft: Ik loop stage in Sterrenberg, ik weeg daar spijkers en moet handschoenen aan. Ze vind het er leuk en makkelijk en - belangrijk - haar collega’s zijn gezellig.


Sem loopt stage bij project Icarus, hij maakt daar websites. Hij vindt het leuk want computers zijn zijn hobby. Zijn collega’s zijn fijn om mee te werken. Ze helpen elkaar en zijn erg aardig en dat is fijn. 


Piotr loopt stage bij Het Burgje, waar hij in de tuin werkt en hout klooft. Dit hout brengt hij naar andere mensen. De stage is leerzaam en de collega’s zijn gezellig en grappig. 


De stage van Leon is bij Ranzijn. Hij voert daar onder andere de vogels. Hij vindt het geweldig daar en zijn collega’s zijn aardig. 


Berry loopt stage bij de Krachtfabriek. Hij haalt desktop computers uit elkaar wat tof en geweldig is. De collega’s zijn lief en aardig. 


In een zorgcentrum voor ouderen loopt Yarno stage, Hij kookt, maakt kamers schoon, dekt de tafel, stofzuigt en dweilt het trappenhuis. Hij brengt eten rond naar de mensen en gaat wandelen met de bewoners. Hij vindt het geweldig en de collega’s zijn geweldig, grappig en behulpzaam. 


Ik loop stage in de taartenfabriek schrijft Arabella, en ik bak daar taarten. Ik vind dat gezellig en er zijn vriendelijke collega’s. Ook zijn ze aardig en lief. 


Floor loopt stage bij de Downies in Amersfoort. Het is soms moeilijk maar de collega’s zijn lief


Deavin zijn stage is bij het Burgje. Hij heeft al hout gekloofd met de kloofmachine. Dit is gaat om te doen. Hij heeft fijne collega’s.