Groep 7 (blauw)

April 2021

Groep blauw is druk bezig geweest met de voorbereidingen voor de koningsspelen. Wij hebben een dans instructiefilmpje opgenomen op het koningsdag liedje 'Zij aan zij' van Kinderen voor Kinderen. De hele school kijkt dit filmpje en oefent onze danspasjes, hoe cool is dat!

Ook hebben wij nagedacht over wat een koning doet en wat wij zouden doen als wij koning waren. Daar kwamen hele mooie tekeningen en verhalen uit! 

Februari 2021 Yes, eindelijk heeft het dan echt gesneeuwd! Groep blauw was maar al te blij dat ze eindelijk in de sneeuw konden spelen. De juf werd zelfs getrokken op de slee! Ook hebben wij hele mooie winter kunstwerken gemaakt.
                                                                                                                                                        


                                                                                                                                             December 2020

Groep blauw heeft voor de vakantie de voedselbank geholpen! Wij hebben kerstkaarten gemaakt en verkocht aan de papa's, mama's, opa's, oma's, juffen en meesters. We hebben wel 70 euro opgehaald! 

Van dat geld zijn wij naar de supermarkt gegaan en hebben wij boodschappen gekocht voor de voedselbank Zeist. Wij hebben dit naar hen gebracht en geholpen met opruimen. Het was super leuk!                                                                                                                                                                   Oktober 2020

In groep blauw zijn wij begonnen met het werken op de Chromebooks. Elke donderdagochtend rekenen wij met Ambrasoft. Wij leren hoe wij de Chromebook aan zetten, hoe je de muis gebruikt en hoe je kunt inloggen op je eigen digitale omgevin
g. Dat is best lastig hoor! Maar wel super leuk! Op dinsdag krijgen wij een instructie en op donderdag verwerken wij die op de Chromebook. Deze periode zijn wij bezig met het splitsen en op de Chromebook doen wij dat ook; de ene keer met knikkers in de speelhal en de andere keer met de bakker en brood. Oh en het verliefde hartjes spel op Gynzy vinden wij ook erg leuk!