VSO 2A

​Schooljaar 2021-2022
   
                                                                                                April 2022
In klas 2A hebben wij er een nieuwe leerling erbij. De klas is daarom opnieuw ingericht. De leerlingen hebben de opdracht gekregen om de indeling zelfstandig te maken. Er ontstonden mooie ideeën, die ook zijn uitgevoerd. De leerlingen zitten nu in groepjes. Er is een meidengroep en een jongensgroep. Wanneer er tijd is om te kletsen, is het reuze gezellig. Maar er wordt natuurlijk ook hard gewerkt in 2A. Daarnaast is er ook tijd geweest voor uitstapjes. De klas is bij een leerling thuis op visite geweest. Deze leerling woont op de boerderij. Daarnaast is de klas ook naar de kinderboerderij geweest.
                                                                                                December 2021

In 2A wordt er op woensdag tijdens aardrijkskunde geoefend met topografie. Op de foto ziet u leerling E., die de vlaggenkennis test van de andere leerlingen. Door middel van overleg in groepjes, werd er een gezamenlijk antwoord geformuleerd, waarna deze werd ingevuld op het digibord. Dankzij een mooie samenwerking kwam 2A tot een prachtige groepsscore!

                                                                                                     Oktober 2021

Voor veel leerlingen uit 2A is het vak ‘kaarsen’ dit jaar nieuw. Het leren van een nieuw vak en daarmee nieuwe vaardigheden, maakt de groep erg enthousiast (zie foto). Op dit moment maken we kaarsen voor verkoop

Naast het praktijkvak ‘kaarsen’, zijn we ook creatief bezig in de klas. Dankzij de herfst vinden we mooie knutselspullen in de natuur. Het resultaat is bovenstaande slakkenfamilie.