VSO AB klas

Schooljaar 2021-2022
       
                                                                                                                                                         April 2022
Vandaag was de andere helft van de klas aan de beurt om naar school te komen. We waren allemaal een beetje verbaasd wakker geworden in een witte wereld, dat hadden we niet meer verwacht na al het mooie weer de afgelopen weken. We hebben bij Nieuwsbegrip gelezen over een oude strip die is verkocht voor 3 miljoen (!) euro, dat vonden we allemaal toch wel van de zotte. Verder hebben we hardgelopen en gestoeid bij gym, een mooie boswandeling gemaakt en we hebben een begin gemaakt aan het maken van onze eigen wandelstokken! Een volle dag dus.
                                                                                                                                                                                                                                                                                 December 2021

Toen de leerlingen op school kwamen waren de gangen al feestelijk aangekleed in kerstsfeer. Overal hangen er slinger en lichtjes. Vanochtend enthousiast gestart met het zingen en leren van kerstliedjes. De aankomende weken zullen wij deze elke dag oefenen. De liedjes komen uit: Zit de herberg vol. We oefenen een van deze nummers met zoveel mogelijk gebaren. Dit liedje heet; Het lied van kerst. Wellicht leuk om deze met uw zoon/dochter of pupil thuis eens te bekijken. Ook hebben we vanmiddag de kerstboom opgetuigd in de klas.

                                                                                                                                                                     Oktober 2021
Op vrijdag hebben we onze eerste computerles gehad van dit schooljaar. Dit was voor sommige leerlingen bekend terrein, maar voor een aantal was dit ook iets nieuws. Mooi om te zien dat iedereen snel zijn of haar weg achter de laptop weet te vinden en hoe hard iedereen hierop aan het werk is gegaan. Wij zullen vanaf nu elke vrijdag computerles gaan volgen. In de middag zijn we druk geweest met samen. Samen spelen, elkaar opzoeken, gesprekken aangaan. Langzaam aan beginnen er contacten te ontstaan onderling, dit is natuurlijk leuk te zien!